Vardar Anaokulu

Vizyon: Kendi alanında, sürekli gelişimi felsefe edinen ve model alınan bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Okul Öncesi Eğitimin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; milli ve manevi değerlere önem veren, yaparak - yaşayarak öğrenen, yaratıcı, paylaşımcı, çevreye ve doğaya duyarlı, sosyal yönü güçlü, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştirmek.

Başarılar: * Beyaz Bayrak Sertifikası almıştır. * K-Q TSE-ISO-EN 9000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi almıştır. * Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Koşulları Uygun bulunduğundan Beslenme Dostu Okul Sertifikası almaya hak kazanmıştır. * Minik Tema çalışmalarından dolayı Bakanlıktan Teşekkür Sertifikası alınmıştır. * 2015 yılında Sabancı Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen "Eğitimde İyi Örnekler" konferansına Bursa İlinden Poster Sunum kategorisinde "Sevgi ile büyüyoruz" projesi ile katılan tek resmi okul olmuştur.

Saatler: Sabah Grubu :08:00-12:45 Öğle Grubu :13:00-17:45
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Okulumuz kayıt bölgesine okul servis aracı bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Nilüfer Belediyesi Uluslararası Spor Şenlikleri
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Minik tema projesi, Güvenlik kurallarını biliyorum güvendeyim projesi, Bursa´da değerlerimle büyüyorum projesi, Nilüfer değerler eğitimi projesi
Diğer Hususlar: Çok Amaçlı Salon, Akıl Oyunları Satranç Atölyesi, Seramik Atölyesi, Hayal Odası bulunmaktadır.

Telefon - 0224 441 98 22

WEB - https://vardaranaokulu.meb.k12.tr

Adres - Kültür Mahallesi Ayvalı Sokak No8/A NİLÜFER/BURSA

Öğretim Şekli :İkili Eğitim